Pilihan Download Berdasarkan Ki Dalang :

Sabtu, 09 April 2011

Download Wayang Golek Asep Sunandar Sunarya - Kresna Murka

download wayang golek asep sunandar sunarya kresna murka, asep sunandar sunarya kresna murka,wayang golek asep sunandar sunarya mp3, download gratis wayang golek asep sunandar sunarya
download video wayang golek asep sunandar sunarya kresna murka, video asep sunandar sunarya kresna murka,video wayang golek asep sunandar sunarya video, download gratis video wayang golek asep sunandar sunarya

Kresna Murka Bagian 1
Kresna Murka Bagian 2
Kresna Murka Bagian 3
Kresna Murka Bagian 4
Kresna Murka Bagian 5
Kresna Murka Bagian 6

3 komentar:

  1. Nuhun kang, budaya sunda khususnya budaya wayang golek kusaha deui anu ngamumule iwal ti urang sunda ku anjeun

    BalasHapus
  2. WAYANG GOLEK teh kedah d budayakeun pisan,seer pisan peminat na,kedah di kana DVD keun.

    BalasHapus

KOMENTAR TERAKHIR

Recent Comments Widget